fbpx
Сьогодні
13:30 29 Вер 2022

Депутати Держдуми рф отримали запрошення на церемонію підпису договорів про приєднання окупованих росією територій

Члени нижньої палати російського парламенту отримали запрошення до кремля

Про це пише пропагандистське російське агентство "РІА Новості"

Як зазначили у виданні, у кремлі відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу росії нових територій"

Депутат Денис Парфьонов повідомив, що депутатам Державної Думи розіслали запрошення на 30 вересня до Кремля, де о 15:00 розпочнеться захід за участю володимира путіна".

Пізніше прессекретар путіна Дмитро Пєсков повідомив, що в цей час в кремлі відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу росії нових територій". У ній візьме участь путін, який виступить із промовою.

Нагадаємо, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко повідомила, що Рада Федерацій може розглянути питання про входження окупованих територій України до складу росії 4 жовтня, якщо підсумки псевдореферендумів будуть "позитивними".

Як повідомляла Рубрика, у росії, використовуючи нові анексовані території України, можуть створити "Кримський федеральний округ".

Створення нового округу "Кримський" відбудеться після незаконних та фіктивних "референдумів" про "приєднання" до росії, які загарбники завершать на захоплених територіях України 27 вересня

Очолити нове утворення може колишній гендиректор "роскосмосу" дмитро рогозін, розповіли "Ведомостям" співрозмовник на одному з підприємств ОПК і два джерела, близькі до Адміністрації президента РФ.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: