fbpx
Сьогодні
17:53 28 Вер 2022

Керівник ГУР запевняє, що нині відбувається робота з обміну полоненими

English version here

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов запевняє, що нині відбувається робота з обміну полоненими.

Про це повідомляє координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Telegram.

Згідно з повідомленням ГУР, Буданов зустрівся з представниками родин українських захисників.

"Очільник ГУР зустрівся з представниками родин українських полонених. Кирило Буданов наголосив, що Україна продовжує працювати над обмінами полонених, ця робота ніколи не припиняється. Зокрема, тривають перемовини щодо обміну "всіх на всіх". Також відбувається робота з окремих обмінів. Це тривалий та виснажливий процес. Приміром, обмін 21 вересня, під час якого було звільнено 215 оборонців, готувався понад два місяці", – йдеться у повідомленні.

Водночас представник Головного управління розвідки Андрій Юсов на брифінгу в медіацентрі "Україна – Укрінформ" заявив, що наразі росія відкидає пропозиції україни обміняти всіх на всіх.

Натомість Юсов повідомив, що з моменту повномасштабного вторгнення вже відбулося понад 20 обмінів, у рамках яких вже повернуто близько 800 українських захисників.

"Але дуже багато лишається в полоні. Координаційний штаб зараз над цим працює", – запевнив він.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: