fbpx
Сьогодні
11:50 25 Вер 2022

В Умань вже прибули 23 тисячі хасидів з нагоди свята Рош ха-Шана

В Умань, що на Черкащині, прибули вже понад 23 тисяч паломників-хасидів з нагоди святкування Рош ха-Шана

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Telegram Об'єднаної єврейської громади України, Міграційна служба Черкаської області.

"За даними Об'єднаної єврейської общини України, станом на ранок 25 вересня приїхало вже більше 23 тисяч прочан", написано в повідомленні.

Раніше повідомляли, що в Умань Черкаської області приїхали більше тисячі паломників на святкування Рош-ха-Шана. Потім ця цифра зросла до 4 тисяч.

Ще більшого прибуття паломників очікують 20-22 вересня.

Потім приїзд припиниться. Покидати Україну хасиди-паломники будуть після 27 вересня.

У Міграційній службі Черкаської області повідомили, що поліція також інспектує місця масового перебування хасидів в Умані.

"Співробітники Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області спільно з працівниками Прикордонної служби та Національної поліції України інспектують підстави перебування, дотримання законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства паломників-хасидів в Умані", зазначають у відомстві.
Також, у міграційній службі наголосили що за порушення міграційних правил стосовно трьох громадян Держави Ізраїль прийнято рішення про примусове повернення їх до країни походження.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: