fbpx
Сьогодні
Новини компаній 17:53 24 Вер 2022

Трибуна допомагає в закупівлі сонячних батарей для ЗСУ

Спортивне видання Tribuna.com продовжує допомагати Збройним силам України завдяки проведенню розіграшів та аукціонів. Цього разу нашому шляху до перемоги сприяли футбол та його фанати. За допомогою розіграшу акційного лоту — футболки з автографом спортсмена Миколи Шапаренка — вдалося зібрати 6 тисяч гривень для закупівлі сонячних батарей, які потрібні українській армії.

Як проводився благодійний аукціон?

Цікаво, що лот запропонував юний фанат футбольного клубу «Динамо» Ярослав Малахов. Правила аукціону були простими: на офіційній сторінці в соціальній мережі Tribuna.com представила лот, а переможцем та новим володарем футболки стала підписниця, яка була готова надати найбільшу суму.

Автограф на футболці належить центральному півзахиснику «Динамо» Миколі Шапаренку. Цей футболіст відомий тим, що у віці 16 років став наймолодшим автором гола в рамках найвищого українського футбольного дивізіону. Такий результат — другий в списку рекордів за віком (наймолодший в історії ліги автор гола є старшим Шапаренка всього на 7 днів).

Трофей отримала Тетяна Смердова з Києва — її ставка склала 6 тисяч гривень. Сонячні батареї будуть направлені у військову частину, що знаходиться під Херсоном.

Як Трибуна сприяє нашій перемозі?

Від початку повномасштабного вторгнення провідне спортивне видання Трибуна активно підтримує українських бійців, їхні родини та всіх, хто постраждав від російської агресії. Численні аукціони й розіграші за участі відомих спортсменів дозволяють збирати гроші на допомогу. Наприклад, нещодавно лотом виступали речі від легендарного чемпіону світу Олександра Усика. А влітку Tribuna.com у співпраці зі ще двома компаніями передала Збройним силам України три автомобілі.

Окрім цього, видання сприяє боротьбі на інформаційному фронті. Так, у співпраці з 1+1 media Трибуна реалізує проєкт, ціль якого — позбавити російських та білоруських спортсменів можливості брати участь у міжнародних спортивних змаганнях. На аналогічних санкціях автори проєкту наполягають і щодо тих відомих діячів спорту, які досі відкрито не висловили своєї позиції на підтримку України та визначення рф як країни-агресора.

Також Трибуна продовжує висвітлювати спортивні події України та світу, постійно оновлюється та покращується навіть у такі важкі часи, чим дуже тішить фанатів спорту.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: