Новини

росія 28 вересня планує закрити державні кордони, — ЗМІ

Росія закриє державні кордони вже 28 вересня. Це відбудеться одразу після "референдумів" на окупованих територіях України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Изнанка".

Зокрема, виїзд буде заборонено всім чоловікам та жінкам, які можуть потрапляти під мобілізацію. За даними журналістів, відповідний законопроєкт буде розглянуто на засіданні Держдуми і також ухвалено швидко.

У ролику наголошується, що кілька російських регіонів уже заборонили виїзд військовозобов'язаних за межі міста чи області.

Так, як додають журналісти, обмежувальні заходи введені в Амурській, Воронезькій, Курганській, Курській, Липецькій, Нижегородській, Самарській, Смоленській, Ростовській, Свердловській, Тверській, Челябінській областях, а також у Північній Осетії, Дагестані, Татарстані та Якутії.

Довідка

20 вересня ватажки "лднр" та колаборанти на захоплених росією територіях Херсонської і Запорізької областей оголосили "інсценування волевиявлення про приєднання до росії" та призначили їх на 23-27 вересня.

Лідери західних країн вже заявили, що будь-які російські фіктивні інсценування волевиявлення в Україні будуть нелегітимними.

Водночас  путін 21 вересня сказав, що рф визнає результати інсценування волевиявлення.

В Офісі президента запевнили росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми не дадуть можливості легалізувати захоплення українських земель.

В Алчевську росіяни на "референдумі" враховують "голоси" навіть тих, хто у полоні або загинув, розповів очільник ОВА Сергій Гайдай.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Свіжі дописи

  • Новини

Обвал будинку в Бєлгороді: у Міноборони рф кажуть, що винна їхня ППО, а OSINT-дослідник припускає, що дім міг бути підірваний

Міністерство оборони росії стверджує, що обвал під’їзду в багатоповерховому будинку в Бєлгороді стався внаслідок роботи… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

USAID підтримує роботу українських компаній під час відключень електроенергії: у чому рішення

Для шести українських аграрних експортерів, щоб вони могли працювати під час відключень електроенергії,  проєкт USAID… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У Сумах під час повітряної тривоги пролунав вибух

12 травня у Сумській області оголосили повітряну тривогу, а в обласному центрі вдень місцеві мешканці… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У харківській підземній школі провели перші пробні уроки: навіщо це рішення

Напередодні у Харкові провели пробний навчальний день у першій підземній школі міста, а вже з… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У ГУР розповіли, чи знали про плани окупантів щодо вторгнення у Харківську область

Українська розвідка знала про плани російських загарбників щодо наступу в Харківській області: відповідні органи були… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Дослідження: майже половина всіх випадків раку пов’язана надмірною вагою

Для понад 30 типів онкологічних захворювань може стати причиною надмірна вага. Науковці виявили зв’язок між… Читати більше

Sunday May 12th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.