Зеленський заявив, що інвестиції в Україну стануть внеском у зміцнення безпеки світу

Інвестиції не просто підтримають українську економіку, а й стануть внеском у майбутній мир в Україні та зміцнення безпеки у світі.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час онлайн-спілкування з менеджером з питань контенту журналу Forbes Рендалом Лейном у межах саміту філантропії Forbes 400, повідомляє пресслужба ОПУ.

"Зараз слушний час для бізнесу, щоб інвестувати в Україну, адже вкладені кошти не просто підтримають українську економіку, а й стануть внеском у майбутній мир у нашій державі та зміцнення безпеки у світі", – сказав Зеленський.

За його словами, окрім перемоги над російським загарбником, серед пріоритетів української влади – відновлення економіки та відбудова країни, тож потрібно вже зараз реалізовувати важливі проєкти.

Серед таких проєктів Президент назвав Fast Recovery Plan, метою якого є створення умов для повернення додому українців, котрі, рятуючись від війни, були змушені шукати тимчасового прихистку за кордоном.

За словами Зеленського, щоб Україна була привабливою для інвестицій, влада налаштована й далі створювати сприятливі умови для ведення бізнесу, зокрема продовжувати роботу з усунення бюрократії в державних інституціях, посилювати боротьбу з корупцією тощо.

На переконання Президента, представники великого бізнесу, так само, як і політики, можуть впливати на держави, які, зокрема, виготовляють системи ППО, і сприяти передачі їх Україні.

Після завершення спілкування Лейн і засновник міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen шеф-кухар Хосе Андрес оголосили про відзначення українського народу нагородою Forbes 400 Lifetime Achievement Award у категорії «Герої».

Зеленський подякував за високу відзнаку сміливості українців і заявив, що вона також є нагородою друзів і партнерів України.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Свіжі дописи

  • Новини

Лідер Китаю Сі Цзіньпін прибув до Франції: на порядку денному буде й Україна

Президент Китаю Сі Цзіньпін 5 травня приїхав до Парижа. Тут він має зустрітися з президентом Франції Емманюелем… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Щодня відмовляють у виїзді за кордон близько 150 громадянам, – Держприкордонслужба

Прикордонники щодня відмовляють у виїзді за кордон близько 150 особам. Деякі з цих осіб не… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Останні масовані ворожі атаки завдали енергетиці збитків на понад 1 мільярд доларів, – Галущенко

Після хвилі масованих російських атак на об’єкти української енергетичної інфраструктури протягом останніх місяців ситуація в… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

В окупованому Бердянську знищили організатора катівні, – ГУР

Українська розвідка підтвердила, що у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ліквідували зрадника - організатора катівні.… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Окупанти атакували Харків: є поранені, пошкоджено інфраструктуру

Російські війська на Великдень, 5 травня, атакували центр Харкова. У результаті обстрілу - багато поранених.… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

У британській розвідці проаналізували намагання рф провести першу мобілізацію на окупованій частині Запорізької області

Розвідувальна спільнота Великої Британії проаналізувала наміри російської федерації провести військовий призов на окупованій нею частині… Читати більше

Sunday May 5th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.