fbpx
Сьогодні
13:58 22 Вер 2022

Реєстрацію на "Пробіг до 100 тисяч бронежилетів" продовжено

Реєстрацію на міжнародний благодійний «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» продовжено до 26 вересня. Всі охочі можуть долучитися до онлайн-події і зробити свій внесок у виготовлення бронежилетів для українських захисників та захисниць. Адже за кошти з реєстрацій на Пробіг Львівський Оборонний Кластер  виготовить бронежилети.

«Впродовж останніх днів реєстрації ми отримали багато запитів від учасників з України та з-за кордону, що вони дуже хотіли б підтримати нас і долучитися до Пробігу, проте через різні обставини не встигають зареєструватись чи пробігти. Тож, порадившись з колегами, вирішили продовжити реєстрацію ще на тиждень», — ділиться Максим Плєхов, голова правління Львівського Оборонного Кластеру.

Від початку проекту на Пробіг вже зареєструвалось понад 1700 учасників, з реєстраційних внесків зібрано понад 1,5 млн гривень на виготовлення бронежилнетів.

За чотири тижні подія, ініційована Львівським Оборонним Кластером, Run Ukraine та Probig згуртувала навколо себе як професійних спортсменів світового масштабу, так і тих, хто вперше брав участь у подібній благодійній спортивній події. До підтримки Пробігу до 100 тисяч бронежилетів долучились українські спортсмени: Ярослава Магучіх, Жан Беленюк, Ольга Саладуха, Вікторія Шкурко, Анжеліка Терлюга, Станіслав Горуна й інші.

Перші учасники онлайн-пробігу вже отримали свої унікальні медалі із залишків справжньої бронесталі, з якої виготовляють бронежилети для українських захисників.

«Дуже приємно бачити, як наша мета — зібрати кошти  на бронежилети для українських захисників — об'єднала навколо себе понад півтори тисячі учасників із більш ніж тридцяти країн світу. Люди справді хочуть допомогти нашим захисникам, допомогти Україні перемогти. Це надихає боротися далі!» — розповіла амбасадорка та співорганізаторка Пробігу, багаторазова чемпіонка України з легкої атлетики Орися Дем'янюк.

Долучитися до Пробігу можна до 26 вересня, зареєструвавшись на сайті. Онлайн-формат події передбачає, що учасник самостійно обирає комфортні для себе дистанцію, локацію та час.

Мінімальна вартість реєстрації — 890 гривень, та кожен учасник може оплатити більше, адже всі кошти від реєстраційного внеску будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів для українських військових.

Бігаємо, щоб захистити тих, хто захищає нас!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: