fbpx
Сьогодні
16:45 20 Вер 2022

Зеленський візьме участь у саміті з продовольчої безпеки у Нью-Йорку

English version here

Фото: Телеграм/ Zelenskiy / Official

У вівторок на саміті продовольчої безпеки, який проходитиме в рамках тижня високого рівня 77-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, візьме участь Президент України Володимир Зеленський.

Захід організовано за ініціативи США та Африканського союзу, передає "Укрінформ".

Він проходитиме з 14:00 до 16:00 за східноамериканським часом (3 21:00 до 23:00 за Києвом). Очікується виступ Зеленського в режимі відеоконференції.

У роботі саміту візьме участь Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Він також проведе кілька двосторонніх зустрічей з керівниками урядів країн-партнерів та міжнародних фінансових організацій.

Довідка

У вівторок відкриваються загальні дебати 77-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, де виступатимуть лідери держав, глави урядів, керівники зовнішньополітичних відомств країн-членів ООН. Україна ставить за мету розширити взаємодію із зарубіжним країнами за рахунок Африки, Азії та Латинської Америки, а також виробити механізми притягнення росії до відповідальності за злочин агресії.

Президент Володимир Зеленський виступить на загальних дебатах в режимі відеозвернення в середу, 21 вересня, під час вечірнього засідання Генасамблеї ООН.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: