fbpx
Сьогодні
20:49 17 Вер 2022

Українців запрошують на конференцію "Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток"

22 вересня о 14:00 Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) проводять спільну Конференцію «Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток». 

Конференція має на меті:

  • Обговорити з громадами цілі та проблемні питання просторового планування територій громад у воєнний та післявоєнний період.
  • Презентувати просторове планування як комплексний інструмент гарантування законності, цілісності, економності та обґрунтованості рішень (в тому числі, при отриманні державної та міжнародної допомоги на відновлення та розвиток територій громад).
  • Презентувати ідеї змін законодавства про просторове планування для цілей відновлення територій громад.
  • Презентувати пілотний проект з просторового планування території Кіптівської громади Чернігівської області для цілей відновлення постраждалих територій.

Спікерами заходу стануть представники Місії USAID в Україні, Уряду та Парламенту України, міжнародних проєктів, експерти з просторового планування, а також керівники органів місцевого самоврядування. Програма заходу доступна за посиланням

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 12:00 21 вересня за посиланням. Зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію. 

Цей захід став можливими завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та Програму USAID АГРО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: