fbpx
Сьогодні
12:36 16 Вер 2022

Ситуація у Кривому Розі контрольована, водопостачання стабілізоване

Фото: Рубрика

Ситуація у місті Кривий Ріг повністю контрольована, водопостачання стабілізоване.

Про це написав начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в Телеграмі.

"На гідротехнічних спорудах міста продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Водопостачання міста стабілізовано", – йдеться в повідомленні.

Довідка

14 вересня сім крилатих ракет вдарили по інфраструктурі міста. Одна влучила у гідроспоруду в Інгулецькому районі, шість – у районі Карачунівського водосховища – основного резервуара води в місті.

Частина гідроспоруди була зруйнована, тому почалося неконтрольоване витікання води. Через це рівень води в річці Інгулець підвищився вдвічі.

Для ліквідації наслідків було реалізовано низку заходів: перше – два контрольовані підриви дамб у районі Чорногірки. Це було потрібно для того, аби розширити пропускну можливість річки. Підриви виконували військові сапери.

Також було виконано великий комплекс інженерних заходів, пов'язаних із перекриттям шлюзів. Раніше повідомлялося, що було підтоплено понад 110 будинків та дач.

16 вересня ворог продовжує обстрілювати Криворізький район. Вночі загарбники обстріляли Зеленодольську громаду. У Нікопольському районі під обстріл із "Градів" та важкої артилерії потрапили місто Нікополь, Червоногригорівська та Марганецька громади. У Нікополі поранена 57-річна жінка. Пошкоджено 11 багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, дитячий садок, центр соціального обслуговування, кілька підприємств, газопроводи та лінії електропередач.

У Червоногригорівській громаді пошкоджені багатоповерхівки та магазин.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: