fbpx
Сьогодні
11:09 15 Вер 2022

Війська рф влучили у електропідстанцію на Запоріжжі та пошкодили ТЕС на Донеччині, - дані ОВА

Агресори продовжують руйнувати критичну інфраструктуру України

Про це інформує Рубрика, посилаючись на звіти ОВА станом на 09:00 15 вересня.

Як зазначають, на Запоріжжі руйнувань зазнала електропідстанція, на Донеччині пошкодили приміщення ТЕС, у Кривому Розі ліквідують наслідки удару по гідротехнічним спорудам.

Запорізька область

Уночі ворог влучив по одному з об'єктів інфраструктури обласного центру. Постраждалих немає. Руйнувань зазнала електропідстанція, внаслідок чого об'єкт знеструмлено, вибито шибки в приміщеннях.

Дніпропетровщина

Ворог вночі 5 разів обстріляв Нікопольський район. У Марганецькій громаді пошкоджена лінія електропередач. У Нікополі пошкоджені:

  • з десяток будинків,
  • 114 панелей сонячної станції,
  • санаторій,
  • 2 підприємства.

Постраждалих немає.

У Кривому Розі, куди напередодні увечері прилетіли 7 російських ракет, усю ніч ліквідовували наслідки атаки.

Лагодили гідротехнічні споруди і понижували рівень води у річці Ігнулець.

Харківщина

Уночі був завданий ракетний удар у Київському районі Харкова, влучання ракети в землю в лісосмузі, руйнування з'ясовуються, без втрат.

Загарбники ввечері також задавали ударів по м. Вовчанськ, пошкоджено 5 будинків. Жертв та постраждалих немає. Пожеж не виникало.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували одну людину у Шевченковому Куп'янського району, підірвався на міні.

Луганщина

Складна ситуація на лінії зіткнення. За ніч зафіксовано 7 мінометних та 11 артобстрілів. 4 рази росіяни застосовували РСЗВ та двічі – танки.

Донецька область

Уночі – авіаудар по Бахмуту (зруйнована багатоповерхівка, під завалами ймовірно знаходяться люди).

Триває рятувальна операція.

Обстріл з "Ураганів" Мирнограду, поранена одна людина. Вдосвіта — обстріл Торецька (пошкоджена лікарня, поранена одна людина), масований обстріл центральної частини Авдіївки, наслідки уточнюють.

Також обстріляні Торецьк, Миколаївка, Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Мирноград, Часів Яр, с. Новобахмутівка, с. Карлівка, с. Тоненьке, с. Курдюмівка, смт.Північне, с. Сокіл.

Пошкоджено:

  • 5 багатоповерхівок,
  • 7 приватних житлових будинків,
  • приміщення ТЕС,
  • 10 гаражів,
  • 2 цивільних автомобіля,
  • лінія електропередач.

За минулу добу на Донеччині — 2 загиблих, 13 поранених цивільних.

Миколаївщина

Уночі були обстріли на околицях Миколаєва. Опівночі ворог наносив удари по с. Шевченко Шевченківської громади та с. Мішково-Погорілове Мішково-Погорілівської громади. Наслідки уточнюють.

Також сьогодні вночі ракетних ударів були завдали по інфраструктурному об'єкту в с. Чорноморка Чорноморської громади. Постраждалих немає.

Протягом ночі ворог неодноразово бив по території м. Очаків Очаківської громади. Попадання переважно по аквазоні. Постраждалих немає.

Херсонщина

Ситуація в Херсонській області залишається надзвичайно складною. У Херсоні загарбники захопили приміщення обласної бібліотеки для дітей та приміщення банку.

У Новій Каховці агресори захопили приміщення енергетичної компанії, викрали матеріальні цінності вартістю понад півмільйона гривень.

ЗСУ уражено 3 райони зосередження ворожих сил та засобів в Миловому і Дудчанах, 3 пункти управління в Урожайному та Херсоні.

Відносно спокійно ніч минула на Волині, Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Вінницькій, Одеській, Хмельницькій, Тернопільській областях, на Черкащині, Полтавщині, Кіровоградщині, Київщині, Сумщині, Чернігівщині та Житомирщині.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: