fbpx
Сьогодні
14:10 15 Вер 2022

В окупованому Маріуполі мешканці вийшли на мітинг через відсутність води та електрики

В тимчасово окупованому росією Маріуполі люди вийшли на акцію протесту через відсутність у квартирах води та електроенергії протягом 3 місяців

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Telegram Маріупольської міської ради, Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Жителі будинків по проспекту Перемоги, 72, 74, 76 зібралися біля будівлі "Азовжитлокомплекс". За їх словами, у будинках вже третій місяць немає води та світла. Люди виживають. Адміністрація ж не дає жодних відповідей про причини", зазначають у повідомлені.

Місцеві жителі наголошують, що загарбники відмовляються ремонтувати розбиту підстанцію. Маріупольці з інших районів міста також обурюються відсутністю елементарних умов для життя. ЖЕКи, які відновили росіяни, бездіють.

Маріуполь

Фото: Телеграм/Андрющенко Time

"Звільнились керівник та головний енергетик окупаційної Маріупольтепломережі. Причина звільнення – небажання залишатися крайніми у неможливості розпочати опалювальний сезон та розуміння відповідальності за наслідки", наголосив радник.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у вересні в захопленому росіянами Маріуполі почалися проблеми з наявністю палива на АЗС.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: