fbpx
Сьогодні
12:11 14 Вер 2022

"Нам потрібно зробити так, щоб українська перемога була максимально повною", – Курт Волкер на AUK Talks

English version here

10 вересня відбувся ексклюзивний AUK Talks для першого набору студентів AЮK з Куртом Волкером, співзасновником AЮK, членом Наглядової ради AЮK та представником США на переговорах з Україною (2017-2019). 

AUK Talks event for the first cohort of AUK students with Kurt D Volker

Звертаючись до студентів зі своєю промовою, пан Волкер поділився своїм баченням важливості Амерікан Юніверсіті Київ та його ролі у підготовці майбутніх професійних та суспільних лідерів України, а також розповів про те, як він приєднався до команди проєкту університету. 

"Під час усіх моїх поїздок в Україну я був неймовірно вражений якістю людей, людським капіталом, усім, від освіти, таланту до характеру, сили, рішучості та сміливості. Тому я завжди був переконаний, що в освіту потрібно інвестувати. Оскільки ці люди поведуть Україну в майбутнє. Коли з'явився проєкт створення АЮК, я подумав, що це саме те, що нам потрібно зробити".

AUK Talks event for the first cohort of AUK students with Kurt D Volker

Під час зустрічі студенти обговорили низку політичних та економічних викликів, з якими зараз стикається Україна через російську агресію. У той же час Курт Волкер дав дуже оптимістичний і позитивний погляд на майбутнє України, мотивуючи студентів АЮК отримувати нові знання, навички та досвід, щоб відновити країну та перетворити її на світового лідера. 

Завершуючи свій виступ, Курт Волкер підкреслив: "Українці знають, хто вони, вони знають, що вони європейці, вони вірять у демократію та хочуть бути частиною світової спільноти. путін нічого не може зробити, щоб забрати це в українців. Україна безперечно переможе. Нам потрібно зробити так, щоб українська перемога була максимально повною".

AUK Talks event for the first cohort of AUK students with Kurt D Volker

Aмерікан Юніверсіті Київ (www.auk.edu.ua) – є першим приватним університетом, який пропонує високі стандарти американської освіти в Україні завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США, який за рейтингом US News & World Report є найінноваційнішим університетом Америки. В Україні партнерами-засновниками AЮК є: EPAM Systems, BGV Group Management, Academy DTEK, Brain, Channel Georgian Consulting, Georgian American University.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: