fbpx
Сьогодні
08:58 13 Вер 2022

У зоні конфлікту між Азербайджаном та Вірменією знову почалися бойові зіткнення, є загиблі

Міністерства оборони Вірменії та Азербайджану заявили про загострення бойових дій на кордоні двох країн

Про це повідомляють у заяві Міноборони Азербайджану, прессекретар вірменського оборонного відомства Арам Торосян, якого цитує newsarmenia.am.

Азербайджан заявив, що в ніч на 12 вересня підрозділи збройних сил Вірменії здійснили масштабні диверсії на напрямках Дашкасан, Кельбаджар і Лачин азербайджано-вірменського державного кордону.

"Диверсійні групи збройних сил Вірменії мінували райони та шляхи постачання між позиціями підрозділів азербайджанської армії на різних напрямках, використовуючи гірський рельєф місцевості та наявні ущелини в темний час доби.

Внаслідок невідкладних заходів, вжитих нашими підрозділами з метою негайного запобігання цим діям, відбувся бій.

Деякі позиції, укриття та опорні пункти азербайджанської армії на території Дашкасанського, Кельбаджарського та Лачинського районів підрозділами збройних сил Вірменії, розташованими в напрямку населених пунктів Басаркечер, Істісу, Гаракільса та Горус, були обстріляні з різних видів зброї, в т.ч. міномети.

Як наслідок – втрати серед особового складу, пошкодження військової інфраструктури", повідомили у Міноборони Азербайджану.

Також, є втрати серед особового складу та бойової техніки збройних сил Вірменії, задіяних у диверсійних діях, додати у відомстві.

"Підрозділи ЗС Азербайджану 13 вересня о 00:05 розпочали інтенсивний обстріл вірменських позицій з артилерії та великокаліберних знарядь у напрямку Горіса, Сотка та Джермука", заявив у свою чергу прессекретар вірменського оборонного відомства.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: