fbpx
Сьогодні
11:42 12 Вер 2022

"Укрпошта" випустила новий символічний конверт "Ласкаво просимо до пекла"

"Укрпошта" випустила символічний маркований конверт "Ласкаво просимо до пекла".

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Facebook.

На конверті зображено, як Збройні Сили України "відправляють" до пекла президента росії путіна, а зверху розміщено марку "Тризуб".

"Цього місяця ми планували змінити військову тему на культурну, щоб трішки вас розвантажити. Але, завдяки нашим ЗСУ, відбуваються такі події, що ми не можемо не задокументувати їх так, як це вміє Укрпошта", – написав він.

"Ласкаво просимо до пекла" – це перший маркований конверт воєнного часу, за дизайн якого проголосувало понад 200 тисяч українців. Думаю, цією фразою можна описати те, що зараз відчувають наші вороги… Ну і нова марка "Тризуб" на конверті, як наш символ, на який орки реагують, як вампіри на часник – особливий рівень захисту", – додає Смілянський.

Точну дату запуску продажів оголосять згодом.

укрпошта конверт

Довідка

Нещодавно "Укрпошта" випустила благодійну марку з псом Патроном, а також мерч, кошти з продажу якого підуть на купівлю машини для розмінування та допомогу тваринам.

Раніше "Укрпошта" уже випускала легендарну марку з російським кораблем і з затонулим крейсером "Москва", марку з "українською мрією", з трактором, який тягне російський танк, та інші витвори філателістичного мистецтва.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: