fbpx
Сьогодні
11:43 12 Вер 2022

Харківський веловиробник розробив набір для створення електровелосипеда вдома: у чому рішення

Новинку планують випустити на початок наступного велосезону.

Про це пише видання ШоТам. 

У чому проблема? 

Пальне стало однією з проблем під час війни в Україні. Внаслідок обстрілів паливних сховищ, ціна на бензин зросла. Все більше людей переходять на електричний транспорт, який і безпечний для навколишнього середовища. Також зростає попит і на велосипеди. Але якщо потрібно їхати велику дистанцію, то чи стане сил у непрофесійного велосипедиста? 

Яке рішення? 

Харківський веловиробник Velotrade розробив спеціальний набір, з допомогою якого можна перетворити звичайний велосипед на електричний. 

"Тобто, щоб ви це могли зробити навіть у себе вдома за допомогою дуже базового інструменту. Тут ми насамперед вбачаємо таку соціальну місію: допомогти людям якось пережити цю паливну кризу, цю транспортну кризу…", — каже виконавчий директор компанії Velotrade Микита Ткаченко.

Як працює це рішення?

Е-байки призначені для щоденних переїздів по 20-30 км і не залежать від пального. Новинку планують випустити на початок наступного велосезону.

Компанія Velotrade до 24 лютого компанія виробляла 1000 велосипедів на добу. Але російська ракета зруйнувала виробництво, яке працювало 24 роки. Цех на 6000 квадратних метрів згорів вщент. 

Компанія перевезла своє виробництво у два міста: Борщів та Хотин. Компанія уже навчає та працевлаштовує місцевих жителів. І думає про нові запити, продиктовані війною, – це електровелосипеди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: