fbpx
Сьогодні
15:26 05 Вер 2022

У Херсонській області ЗСУ ліквідували 28 росіян і два склади боєприпасів

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У Херсонській області сили оборони України ліквідували 28 російських загарбників, дві ворожі гаубиці та два склади боєприпасів.

Про це оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневі завдання виконувалися по понтонній переправі в районі Каховського мосту, по логістичних та управлінських об'єктах окупаційних військ. Підтверджені втрати ворога складають 28 рашистів, 2 гаубиці 152-го калібру "Мста-Б" і "Мста-С", 3 одиниці авто-бронетехніки та 2 склади боєприпасів у Херсонському районі", – ідеться в повідомленні.

За даними командування, станом на сьогодні обстановка в операційній зоні півдня України напружена й динамічна. Противник веде оборонні бої, здійснює обстріли населених пунктів як уздовж лінії зіткнення, так і в тилових районах.

Для коригування вогню загарбники активізують повітряну розвідку. Зокрема, у районі Високопілля двічі за ніч були виявлені та знищені два безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10".

Встановлено, що обстріли Нікопольського району, вчинені протягом минулої ночі, ворог здійснював з важкої артилерії, мінометів і реактивних систем залпового вогню.

Миколаївську область російські війська атакували крилатою ракетою Х-59, випущеною ворожим винищувачем. Сили протиповітряної оборони ракету знищили.

Із застосуванням зенітно-ракетних систем С-300 загарбники вдарили по об'єктах промислової інфраструктури Миколаєва, пошкодивши адміністративні будівлі й житлові будинки поблизу підприємства.

За інформацією ОК "Південь", у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два ворожі носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 16 ракет.

Читайте ежедневную хронику войны от "Рубрики" – все текущие новости этого времени обороны от российской агрессии собраны здесь.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: