fbpx
Сьогодні
15:10 05 Вер 2022

На Житомирщині наклали арешт на активи компанії, підконтрольної гауляйтеру Сальдо

Фото: facebook com SaldoVladimir

У Житомирській області за матеріалами Служби безпеки України накладено арешт на активи підприємства, кінцевим бенефіціаром якого є родина гауляйтера тимчасово захопленої росіянами Херсонської області Володимира Сальдо.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Прибуток від діяльності бізнес-структури, яка пов'язана із видобутком та обробкою граніту, Сальдо спрямовував на фінансування дій, спрямованих на зміну меж території України, а також на ведення війни проти України.

«Наразі арешт накладено на рахунки підприємства та п'ять одиниць спеціальної техніки для видобутку корисних копалин вартістю понад 6 млн грн», – ідеться в повідомленні.

Вирішується питання про передачу арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Документування протиправної діяльності здійснюють співробітники Управління СБУ в Житомирській області у співпраці зі слідчими Національної поліції за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: