fbpx
Сьогодні
18:54 04 Вер 2022

Окупанти обстріляли два райони Харкова: що відомо

У неділю ввечері російські війська обстріляли два райони Харкова.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Обстріл двох районів Харкова. Попередньо прильоти у Холодногірському та Новобаварському районах міста. Про постраждалих та руйнування інформація уточнюється", – написав він.

Обстріли Харкова та області

Харків та населені пункти області зазнають постійних обстрілів з боку росіян ще з початку повномасштабного вторгення росії на територію України.

Так, у ніч проти 2 вересня загарбники завдали ракетних ударів по місту у Холодногірському районі. Ракети влучили в землю на територію одного з підприємств — пошкоджені кілька приміщень. Минулося без постраждалих.

У ніч проти 3 вересня росіяни вдарили з комплексу ЗРК С-300 у Новобаварському районі. Ракета влучила в землю поруч із адмінбудівлею — пошкоджена школа, вибиті вікна. Постраждалих немає.

По області окупанти протягом доби 2 вересня обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській райони. Є постраждалі серед цивільних, упродовж доби госпіталізували 6 людей.

Як повідомляла Рубрика, також російські загарбники тричі вдарили по Нікопольському району з "Градів" та важкої артилерії.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Фото ілюстративне 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: