fbpx
Сьогодні
11:25 02 Вер 2022

Пробіг до 100 тисяч бронежилетів та унікальна медаль з бронесталі

English version here

Львівський Оборонний Кластер, Run Ukraine та біговий клуб ProBig ініціювали міжнародний благодійний онлайн пробіг аби зібрати кошти на бронежи лети.

У чому проблема?

Потреба в бронежилетах залишається. Сотні військових, медиків, працівників ДСНС, поліцейських потребують бронежилетів для своєї щоденної роботи. 

Яке рішення?

Щоб забезпечити для Сил оборони України 100 тисяч бронежилетів, Львівський Оборонний Кластер, Run Ukraine та біговий клуб ProBig ініціювали міжнародний благодійний онлайн "Пробіг до 100 тисяч бронежилетів", аби зібрати кошти на закупівлю "броні".

Як це працює?

"Пробіг до 100 тисяч бронежилетів" триватиме до 19 вересня. Відбуватиметься він в онлайн-форматі, тож долучитися може кожен охочий, з будь-якого куточка України чи світу. Учасник сам обирає локацію, час та комфортну дистанцію. 

"100% коштів від реєстраційного внеску будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів для наших захисників. Мета проекту важлива. І мені це дуже близьке, адже мій чоловік, до 24 лютого професійний спортсмен, олімпієць, а з 25 лютого доброволець ЗСУ і вже чотири місяці перебуває на лінії фронту. Його й побратимів захищають бронежилети від ЛОК", — розповідає Орися Демʼянюк, засновниця і головний тренер бігового клубу PROBIG. 

Як винагороду кожен учасник міжнародного "Пробігу до 100 тисяч бронежилетів" отримає унікальну пам'ятну медаль із бронесталі, із залишків після порізки листа на плити, які є основим захисним елементом бронежилетів українських військових.

Вартість реєстрації — 890 гривень, та учасники, за бажанням, можуть задонатити більшу суму. Зареєструватись на Пробіг можна на сайті: https://do100.com.ua/

Пробіг до 100 тисяч бронежилетів та унікальна медаль з бронесталі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: