fbpx
Сьогодні
17:21 31 Сер 2022

Безпечна поведінка в інтернеті: кіберполіція презентувала онлайн-гру для дітей

Кіберполіція Сумщини презентувала гру-застосунок для дітей "Чемпіони кібербезпеки".

Про це йдеться на офіційній сторінці Кіберполіції у фейсбуці.

У чому проблема? Анонімні погрози, хейтинг, тролінг, секстинг – усе це сучасні різновиди цькування в Інтернеті. Така форма насильства набирає все більших обертів. Дуже часто діти не розуміють, як можуть захиститися від кібербулінгу. Більше того, батьки самі інколи не розуміють, як себе поводити в Інтернеті та яким чином вберегти, захистити свою дитину. 

Яке рішення? На Сумщині кіберполіція презентувала онлайн-гру для дітей "Чемпіони кібербезпеки". Просвітницько-профілактична гра у форматі вікторини допоможе дітям напрацювати навички безпечної поведінки в інтернеті. Розробили застосунок кіберполіцейські спільно з громадськими та урядовими організаціями регіону.

Як це працює? Користувачі навчатимуться, як розпізнати шахрайство, як діяти у разі кібербулінгу або сексуальних злочинів у мережі, як попередити витік конфіденційних даних тощо. Відповідаючи на питання у форматі вікторини, користувачі покращують знання з цифрової безпеки та підвищують власний рівень кібергігієни. Застосунок може бути корисним і для дорослої аудиторії.

кібербезпека

Гра безкоштовна, завантажити її можна через:

Google Play: https://cutt.ly/9CeQmTu
App Store: https://cutt.ly/WCeQI4f 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: