fbpx
Сьогодні
09:03 30 Сер 2022

WWF виділили три гранти українським громадам для відновлення довкілля. Проєкти впровадять на Одещині, Рівенщині та Львівщині

Організація профінансує проєкти з відновлення річок, сталого розвитку та впровадження рішень для післявоєнного відновлення.

У липні міжнародна організація з захисту довкілля WWF анонсувала конкурс малих грантів для українських громад, розраховані на фінансову та менторську підтримку у відновленні нашого довкілля. Це нова програма в рамках проєкту "INSURE: movIng Nature baSed climate solutions into Ukraine's Reform agEnda». 

Наразі вже обрано проєкти, які будуть профінансовані міжнародною організацією. 

У конкурсі перемогу здобули три громадські організації, що запропонували проєкти з відновлення річок на Львівщині, сталого розвитку Рівненської області та впровадження рішень для післявоєнного відновлення на Одещині.

Отже, проєкти-переможці такі: 

  • "Відновлення екосистеми малої річки – шлях до перспективного розвитку громади та добробуту місцевого населення", що буде реалізовуватися Громадською організацією "Центр Демократичного Розвитку Молоді "Синергія"
  • "Сталий розвиток Рівненської області в умовах зміни клімату", що буде реалізовуватися Громадською організацією "Рівненська обласна організація Українського товариства охорони природи"
  • "Підвищення спроможності Окнянської громади  шляхом впровадження природоорієнтованих рішень для післявоєнного відновлення та адаптації до зміни клімату", що буде реалізовуватися Громадською організацією "Центр регіональних досліджень"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: