fbpx
Сьогодні
20:00 30 Сер 2022

Голландський метал-гурт записав кліп з кавером на пісню "Стріляй" Океана Ельзи на підтримку України

English version here

Waxing Crescent присвятили свою роботу захисникам України та всім людям, які поклали своє життя за її незалежність

Сингл ОЕ з альбому «Земля» 2013 року зазвучав по-новому, у стилі прогрессив-метал у виконанні голандського гурту Waxing Crescent, а от лірика залишилася українською, адже фронтмен та креативний продюсер гурту Олексій Спіцин — українець, який 8 років живе у Нідерландах.

У створенні пісні та відео взяли участь фахівці з 10 країн світу від Індонезії до Південної Америки. Обкладинку альбому намалювала українська художниця Діана Хомутіна. До речі, усі учасники цього проекту працювали на волонтерських засадах, висловлюючи таким чином свою підтримку Україні. 

Голландський метал-гурт записала кліп з кавером на пісню

Цікаво, що Олексій почав писати своє аранжування до "Стріляй" за кілька днів до початку повномасштабної війни. 

"Ця війна — останній крок у подоланні нав'язаної нам російськості, що засіла в нашій історії. Зараз ми маємо шанс показати всьому світу, наскільки ми незалежні від загарбників, і всіх, хто зазіхає на нашу державність і свободу. Прийняти доленосні рішення іноді важче, ніж натиснути на курок, але зараз ми не маємо часу на зволікання, тому що наша бездіяльність може коштувати життя. Зараз ми стріляємо востаннє, сповнені рішучості як ніколи. Останнє слово за нами світло переможе пітьму", — говорить Олексій. 

Наприкінці кліпу звучить меседж, адресований англомовній західній аудиторії. Він закликає поширювати інформацію про війну в Україні, донатити українським воїнам, тим, хто втратив усе у цій війні, та допомогти українцям знову жити нормальним життям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: