fbpx
Сьогодні
13:20 28 Сер 2022

Комісія з регулювання азартних ігор не виявила підстав для анулювання ліцензії 1xBet

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) не виявила підстав для анулювання ліцензії ТОВ "Твоя беттінгова компанія" (ТБК) на роботу букмекера 1xBet

Про це повідомляє пресслужба КРАІЛ у Facebook.

Нагадаємо, що букмекеру 1xBet приписують російських власників.

У повідомленні зазначили, що КРАІЛ ініціювала проведення перевірки достовірності відомостей у документах, поданих ТОВ "ТБК" для отримання ліцензій.

Також було направлено відповідні запити до Служби безпеки України, Бюро економічної безпеки України, Державної служби фінансового моніторингу України.

А також до Подільської окружної прокуратури міста Києва, що здійснює процесуальне керівництво у відповідному кримінальному провадженні за участю ТОВ "ТБК".

"Станом на сьогодні КРАІЛ не отримала жодного підтверджуючого документу від компетентних органів державної влади щодо наявності зв'язків ТОВ "ТБК" та власників бренду "1XBET" з державою-агресором", зазначають у Комісії.

Відповідно, анулювання ліцензій за відсутності належного підтвердження буде порушенням законодавства з боку КРАІЛ.

Як повідомляють, у законодавстві про азартні ігри є виключний перелік підстав для прийняття рішення про анулювання ліцензії.

Серед них — документальне підтвердження встановлення факту контролю за діяльністю ліцензіата з боку держави, що здійснює збройну агресію проти України.

Саме таке документальне підтвердження наявності контролю з боку РФ за діяльністю ТОВ "ТБК" стане підставою для невідкладного прийняття Комісією рішення про анулювання ліцензій.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала ліцензії на провадження букмекерської діяльності та на організацію азартних ігор в казино компанії "Твоя беттінгова компанія"

Довідка

Президент Володимир Зеленський доручив Прем'єр-міністру Денису Шмигалю вирішити питання заборони роботи російського букмекера 1xBet в Україні у відповідь на петицію, яку підписали понад 25 тисяч осіб.

Наразі Бюро економічної безпеки проводить досудове розслідування.

КРАІЛ 4 серпня зобов'язав постачальників хостингових послуг обмежити доступ до сайтів https://ua1xbet.com та https://1xbett.mobi, зазначивши, що на даних ресурсах організовуються азартні ігри без отримання відповідної ліцензії.

Наразі, Служба безпеки України перевіряє можливий зв'язок ТОВ "Твоя беттінгова компанія" (1xBet) з росією.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: