fbpx
Сьогодні
PR 13:26 26 Сер 2022

Переваги смартфонів Honor

Смартфони Honor відносяться до категорій бюджетного та середнього цінових сегментів. Вони досить популярні у багатьох користувачів, що цілком зрозуміло. Ці телефони поєднали в собі гарну якість та доступну вартість, доповнивши все привабливим дизайном. У цій статті експерти інтернет-магазину Stylus розглядають переваги даного виробника, щоб висвітлити сильні сторони та плюси бренду.

Різноманітність лінійок

Так як у користувачів потреби та запити можуть відрізнятися досить сильно, бренд намагається урізноманітнити модельний ряд телефонів. Найактуальнішими на даний момент є такі лінійки:

  • Honor 9X — має діагональ 6,50 дюймів, процесор Kirin 710 і хорошу потрійну камеру;
  • Honor 10i — з екраном 6,21 дюйма, фронтальною камерою на 32 МП та модулем NFC;
  • Honor 8S — дисплей 5,1 дюйма, акумулятор 3030 мАг, став чудовим представником бюджетної лінійки;
  • Honor View 20 — дисплей All-View, передня камера 25 МП, процесор Kirin 980;
  • Honor 10 — екран на 5,84 дюйми, безрамковий, з просунутим штучним інтелектом;
  • Honor Magic 2 — 6,39-дюймовий дисплей AMOLED, процесор Kirin 980, селфі-камера на 16 МП.

Крім того, кожна лінійка має відомий приємний дизайн. Основні матеріали корпусу — метал та скло, що надає моделям сучасного та стильного вигляду. Порадує і різноманітність кольорів корпусу, любителям незвичайних варіацій буде з чого вибрати.

Смартфони Honor

Відмінні екрани Honor

У середньому діагональ екранів смартфонів Honor складає 5-6 дюймів. Вони чудово лежать у руці і легко керуються. При цьому роздільна здатність варіюється від 1280х720 до 2560х1440. Висока роздільна здатність забезпечує відмінну деталізацію картинки.

Матриці використовуються типу IPS та AMOLED. Вони дають реалістичну передачу кольору. Зображення виглядає соковитим та яскравим. А грати чи дивитися фільми на такому дисплеї одне задоволення.

Технічне обладнання Honor

У цього виробника використовуються кілька варіантів процесорів:

  • Qualcomm Snapdragon;
  • MediaTek;
  • HiSilicon Kirin.

Оснащені 4-8-ядерними процесорами смартфони відмінно справляються з різного типу завданнями. Вони чудово працюють у режимі багатозадачності, без проблем запускають сучасні ігри та програми. А для збільшення продуктивності деякі моделі використовують елементи штучного інтелекту.

Обсяг оперативної пам'яті може становити від 2 до 8 ГБ. Для простого «побутового» використання вистачить мінімального обсягу, і вартість таких моделей найчастіше найдоступніша. А для складніших завдань можна вибрати телефон з більшою оперативною пам'яттю.

Смартфони Honor

Інші плюси

До позитивних якостей смартфонів Honor можна віднести камери. Основна камера за допомогою ІІ самостійно аналізує умови зйомки та підбирає оптимальні налаштування. Хоча пристрій не має оптичної стабілізації, фото виходять чіткими, барвистими та деталізованими.

Порадує і якість звуку. З гучністю у смартфонів Honor все добре, як і з деталізацією звучання. А для дротових навушників є звичний більшості роз'єм mini-jack 3,5 мм. Також варто відзначити, що при відносно невеликому обсязі внутрішньої пам'яті її можна розширити SD-картою.

Бренд Honor пропонує покупцям великий вибір телефонів під різні завдання в доступних цінових діапазонах. Якщо вам потрібен недорогий, але продуктивний та якісний смартфон для повсякденних справ, роботи, навчання чи розваги, то Honor стане безпрограшним вибором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: