fbpx
Сьогодні
11:31 26 Сер 2022

росія посилила діяльність ФСБ на захоплених територіях Луганської області, - Гайдай

На захоплених територіях Луганської області росія посилила діяльність фсб через зниження підтримки війни громадянами, а за відвідування шкіл платить гроші.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Фейсбуці.

"На окупованих територіях росіяни платять за відвідування до школи. Щоправда, ці гроші можна отримати лише, якщо відправити дитину у школу до 15 вересня. Пізніше – навчаєшся вже безоплатно, як і в усьому світі. росіянам байдуже, чи повернуться люди в рідні міста пізніше, бо знають, що нічого до зими не відремонтують і на новий приплив людей розраховувати не варто", – зазначив Гайдай.

Однак, за його словами, з тих, хто залишився, не всі бажають навчатися за програмою ворога.

"Але 10 тисяч рублів при відсутності роботи відіграють свою роль. Ці гроші – багатофункціональні. Вони ще стимулюють населення відвідати псевдореферендум, військовим – виявити батьків, яких можна мобілізувати. А також не слід забувати, що одинадцятикласники невдовзі стануть призовного віку", – додав Гайдай.

Від також підкреслив, що проблеми з примусовою мобілізацією набирають обертів і росія посилила діяльність фсб на захоплених територіях, бо підтримка війни зменшується – люди не йдуть воювати.

"Бачать, що не повертаються сусіди та родичі. У кращому випаду, знаходять їх в шпиталях. Як-от в Алчевську, де по місту навіть поширюються оголошення: через велику кількість поранених місцева хірургія приймає в дар милиці та інвалідні візки", – зазначив начальник Луганської ОВА.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: