fbpx
Сьогодні
Новини компаній 20:21 26 Сер 2022

Газовики Київщини заспівали гімн та передали авто ЗСУ

24 лютого працівники АТ «Київоблгаз» зустріли, виконуючи виробничі завдання. Коли рашисти вдерлися на Київщину – не залишили робочі місця. Цілодобово, беззмінно, під обстрілами, в окупації, на лінії вогню – рятували газорозподільні мережі Київської області, а з ними – надію жителів окупованого регіону на життя. Ворог прицільно гатив по газовому обладнанню, мережам, аби залишити людей за межею виживання, а вони – ремонтували, допомагаючи з евакуацією, продуктами та медикаментами.

Після звільнення Київщини, працівники АТ «Київоблгаз» з підтримкою колег з Житомирщини, Вінничини та Хмельниччини оперативно повернули розподіл газу у 120 населених пунктів, до 150 тис. споживачів. Сьогодні проводять підготовку до нового опалювального сезону та допомагають захисникам на передовій.

До Дня Незалежності, газовики заспівали Гімн України, аби підтримати героїчний дух нескореності колег у тих регіонах, де тривають активні бойові дії.

«У газовій родині є загиблі, мобілізовані, ті, хто втратив житло. Та газовики, ризикуючи життям, продовжують працювати. Боротьба триває. Ми єдині – віримо в перемогу та пишаємося героїзмом наших колег у нескорених містах!», – розповів т.в.о. Голови Правління АТ «Київоблгаз» Руслан Писанко.

Компанія «Київоблгаз» передала у День народження України черговий автомобіль захисникам. З початку війни, на потреби ЗСУ і ТрО газовики передали вже 118 транспортних засобів.

Війна згуртувала українців. Наші громадяни незламно стоять за незалежність, волю і майбутнє. Газовики, допомагаючи захисникам, тримають свій фронт – газовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: