fbpx
Сьогодні
09:38 25 Сер 2022

Українським військовим вдалося відбити атаки росіян на східних напрямках, окупанти відійшли

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Сході країни російські загарбники безуспішно намагалися вести наступ на трьох напрямках

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Як зазначили військові, на Слов'янському напрямку ворог вів штурмові дії у напрямку Пасіка – Долина, успіху не мав, відійшов. Під обстріл зі ствольної та реактивної артилерії потрапили райони населених пунктів Велика Комишуваха, Нова Дмитрівка та Бражківка.

  • На Авдіївському напрямку росіяни безуспішно намагалися вести наступ у напрямку Піски – Первомайське.

Противник завдав вогневого ураження по районах Покровська, Нетайлового, Первомайського, Орлівки, Водяного, Новобахмутівки, Шумів та Нью-Йорка. Ворожа авіація діяла біля Мар'їнки, Красногорівки та Невельського.

  • На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався вести наступ у напрямку Травневе – Кодема та задіяв авіацію для ударів поблизу Соледара та Зайцевого.

Обстрілів зазнали райони населених пунктів Бахмут, Соледар, Весела Долина, Майорськ, Шуми, Зайцеве, Білогорівка, Кодема та Яковлівка.

  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка залишилася без змін.
  • На Харківському напрямку ворог стріляв із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення.
  • На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли із танків, ствольної артилерії та РСЗВ біля Спірного, Івано-Дар'ївки, Званівки, Серебрянки та Сіверська.
  • На Новопавлівському напрямку ворог стріляв із танків та артилерії різних типів поблизу Павлівки, Єлизаветівки, Костянтинівки, Вугледара, Володимирівки, Новомихайлівки, Новоукраїнки та Великої Новосілки. Ворог задіяв авіацію біля Володимирівки, Вугледара та Павлівки.
  • На Запорізькому напрямку противник обстріляв наші позиції в районах населених пунктів Комишуваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхів, Щербаки, Залізничне, Новосілка, Бурлацьке, Вільне Поле, Шевченко і Новоданилівка.

Завдав авіаударів неподалік Оріхова, Гуляйпільського та Щербаків.

  • На Південнобузькому напрямку окупанти обстрілювали наші позиції та цивільну інфраструктуру із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення. Завдали авіаудару в районі населеного пункту Біла Криниця.

Вороже корабельне угруповання далі блокує цивільне судноплавство.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: