fbpx
Сьогодні
18:30 24 Сер 2022

російська армія щодня скидає на Сіверськ понад 200 снарядів

російська армія щодня скидає на місто Сіверськ понад 200 снарядів.

Про це поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ).

"На Донеччині поліцейські, ризикуючи життям, евакуюють мешканців Сіверська. Людей вивозять на броньованому транспорті, кожен виїзд – смертельна небезпека. російська армія щодня скидає на місто понад 200 снарядів, а нещодавно евакуаційне авто ледь не потрапило від вогонь ворожої авіації", – йдеться у повідомленні.

За інформацією НПУ, цього разу бахмутські «янголи» доставили до безпечного місця літніх людей та жінку з чотирирічною донечкою.

Розповідаючи про ці евакуаційні рейси, у НПУ заявили, що у один з них просто над поліцейським авто опинився ворожий літак.

Уточнюється, що Бахмутський район і, зокрема, Сіверськ – одна з найгарячіших точок України, – але попри це тут продовжують працювати правоохоронці, які разом із представниками Бахмутської РДА та Сіверської військової адміністрації організують евакуацію і привозять гумвантажі.

Евакуйованих доставляють до Дніпра та Івано-Франківської області.

"Зараз у Сіверській громаді залишається близько двох тисяч громадян. Люди виїжджають, бо їхні будинки є мішенями рашистів і залишатися в них небезпечно", – йдеться у повідомленні.

За даними відомства, на в'їзді у Сіверськ – розстріляні росіянами згорілі цивільні авто. Як поінформували в установі, у одному з них загинула ціла сім'я з дітьми, що намагалася втекти від війни, – росіяни вдарили по машині з танка.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: