fbpx
Сьогодні
10:35 24 Сер 2022

Де у Києві можна стерилізувати або вакцинувати домашніх тварин безкоштовно?

Фото: Zoopatrul Clinic

Організація "Зоопатруль" запустила безкоштовні послуги для домашніх тварин у своїх ветеринарних клініках Zoopatrul Clinic у Києві.

Про це йдеться на сторінці "ЗооПатруль UA" у фейсбуці.

В чому проблема? З початку повномасштабної війни в Україні багато людей вимушені були виїжджати зі свого місця проживання. Разом із собою вони забирали і своїх домашніх тварин. Домашні улюбленці також втрачають свої домівки, залишаються без комфортних умов та й інколи немає кому їх лікувати.

Яке рішення? Тому в рамках проєкту Pets&Safetу організація "Зоопатруль" запустила безкоштовні послуги для домашніх тварина: ви можете стерилізувати, вакцинувати та обробити від паразитів свого улюбленця у клініці Zoopatrul Clinic на Подолі. У пріоритеті тварини внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених верств населення та ті тварини, що перебувають на кураторстві у волонтерів.

кіт

Фото: Zoopatrul Clinic

Як це працює? Для отримання послуг необхідно заповнити форму. Прийоми на стерилізацію здійснюються у неділю з 09:00 до 11:00. Вакцинація та обробка проводиться по середах та суботах у робочий час.

Адреси клінік:

  • вул. Верхній Вал, 40
  • вул. Оболонська Набережна, 11

"Зоопатруль" – організація, яка займається порятунком тварин. На початку повномасштабного вторгнення волонтери активно допомагали рятувати домашніх улюбленців, які опинились заблокованими в квартирах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: