fbpx
Сьогодні
21:37 23 Сер 2022

Як працює перша в Україні онлайн-хімчистка

В Україні запустився новий сервіс від Fozzy Group – онлайн-хімчистка MINK. 

Про це пише видання "БЖ".

В чому проблема? Звертатися до офлайн-хімчисток інколи проблематично. Можливо, на це не вистачає часу або ж саме приміщення розташоване далеко від дому. Але буває, що хімчистка – це останній шанс врятувати річ, проте оскільки люди часто не доходять до офлайн-хімчисток, вони просто її викидають.

Яке рішення? Тож в Україні вперше запустили хімчистку в смартфоні MINK – назва означає "МІНімум Клопотів". Таке рішення рятує людей від турбот, а планету від сміття.

"Зазвичай люди йдуть у хімчистку лише в екстрених випадках, коли залишається остання надія врятувати річ. Тому ми не хотіли запускати ще одну офлайн хімчистку, куди доведеться їхати, везти речі, де їх будуть розвертати і доведеться почуватися ніяково через кожну пляму. Ми пішли іншим шляхом, щоб для клієнта було мінімум клопотів та максимум турботи", — розповідає керівниця проекту Fozzy Group Юля Крилова.

хімчистка

Як це працює? Щоб віддати речі до хімчистки, зберіть усе необхідне та викличте кур'єра у зручний час за вказаною адресою. Кур'єр примчить у будь-яке місце і забере речі, спакувавши їх у спеціальний мішок, який закріплюється пломбою і має унікальний код.

У розподільчому центрі речі ретельно оглядають: чи є плями, чи на місці гудзики та який ремонт чи чистка потрібні. Всю необхідну інформацію – терміни та ціну – вам надішлють на імейл та SMS. Після підтвердження замовлення, хімчистка миттєво почне догляд за вашими речами..

Як тільки речі будуть готові, працівники MINK знову узгодять з вами час та адресу доставки (якщо вона змінилася) та все привезуть.

відірвався гудзик

Це точно працює? Керувати замовленням можна онлайн. А оплатити – після його виконання. Увесь процес займає від 5 днів. Якщо ви живете не в Києві, можете надіслати свої речі Новою Поштою, просто попередньо попередивши про це.

У MINK приймають будь-який одяг. Також тут можна замовити ремонт речей.

Особливість хімчистки також у тому, що там використовують екологічні засоби і намагаються максимально продовжити життя улюбленим речам. Щоб клієнти могли заощаджувати на купівлі нових речей та не засмічували природу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: