fbpx
Сьогодні
16:52 23 Сер 2022

У Харкові поліцейські виїхали на патрулювання на трофейному "Тигрі"

У Харкові в День міста поліцейські виїхали на патрулювання на трофейному бронеавтомобілі "Тигр".

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі.

"російський "Тигр" у Харкові… але не так, як планував окупант. У День міста трофейна техніка вийшла на патрулюваня", – написав Синєгубов.

Як розповів голова військової адміністрації на брифінгу, на цьому тепер уже трофейному автомобілі на початку повномасштабного вторгнення ворожа ДРГ прорвалася в місто.

"Наші Збройні сили відпрацювали, зокрема, спецпідрозділ Національної поліції «КОРД», який зустрів окупантів, диверсійно-розвідувальну групу, яка заїхала до міста Харкова і відчула силу наших українських воїнів. І, як наслідок, цей автомобіль служить Національній поліції, яка є частиною сил оборони Харкова", – сказав Синєгубов.

За його словами, символічно, що саме в День міста, в День Державного Прапора трофейна машина виїздить на вулиці Харкова.

"Повірте, такої техніки буде значно більше", – зазначив керівник області.

Як розповіли в обласній поліції, після ремонту на одному з харківських підприємств російська техніка отримала українське оснащення, також на ній розміщений патріотичний напис і майорить український прапор.

"Сьогодні ми відзначаємо день народження нашого міста, день незламного Харкова, міста-героя Харкова. Харків'яни заслужили на цей подарунок", – зауважив керівник ГУ Нацполіції в області Володимир Тимошко.

Екіпаж спецпризначенців тепер уже українського "Тигра" вирушив на своє перше патрулювання.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: