fbpx
Сьогодні
16:29 19 Сер 2022

Зеленський показав наслідки обстрілів Харкова окупантами: фото

Президент Володимир Зеленський показав наслідки обстрілів Харкова окупантами.

Відповідний допис він виклав у соцмережах.

Харків

"Героїчний Харків. Окупанти постійно й цинічно обстрілюють місто. Тероризують мирних мешканців, руйнують будинки, інфраструктуру. Але наш Харків, як і вся Україна, вміє захищатися. Поранений, втомлений, але нескорений. Стоїть міцно та бореться. І вкотре доводить ворогу: наших людей і наші міста йому не зламати, не перемогти", – пише Зеленський.

Харків

Харків

Харків

Харків

Харків

Харків

Харків

Харків

Нагадаємо, що 17 серпня близько 21:30 російська ракета "Іскандер" влучила у триповерховий житловий будинок у Салтівському районі Харкова, внаслідок чого будівля була повністю зруйнована і сталася масштабна пожежа. Також близько п'ятої ранку 18 серпня російські військові завдали ракетного удару по Слобідському району.

Дві ракети С-300 влучили у трамвайне депо, пошкодивши ремонтний цех і гуртожиток, який стоїть упритул до будівель транспортного підприємства. Станом на вечір 18 серпня, було відомо про загалом 17 загиблих, серед них – дитина. Понад сорок людей отримали поранення.

Ворог уранці 18 серпня також завдав ракетного удару по м. Краснограду, де було зруйновано приватні житлові будинки, понад 10 будинків пошкоджено. Двоє людей загинули та троє були поранені.

19 серпня в Харкові та місті Красноград Харківської області оголошено днем жалоби за загиблими.

На знак скорботи на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою. Також не вмикається розважальна музика на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування тощо.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: