fbpx
Сьогодні
14:57 18 Сер 2022

У Верховній Раді подали звернення щодо позбавлення мандатів нардепів Столара, Абрамовича та Суркіса

Фото: Фейсбук

Народний депутат від Слуги народу Мар'яна Безугла подала до ВР звернення щодо дострокового позбавлення повноважень нардепів Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса

Про це йде мова в Facebook Безуглої у відповідь на заклик головного редактора "Української правди" Севгіль Мусаєвої позбавити мандатів нардепів.

Зазначимо, що ці нардепи перед повномасштабним вторгненням росії виїхали з України і не брали участі у засіданні парламенту.

"В мене теж питання, чому "Батальйон "Монако" досі в Верховна Рада України. Подаю звернення щодо порушення дисципліни та норм депутатської етики, не дотримання присяги, а також щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів України Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса", наголосила Безугла.

Народна депутатка закликала колег підтримати її звернення підписами.

Підписи збирають до 23:00 18 серпня.

Довідка

17 серпня "Українська правда" оприлюднила розслідування щодо українських VIP-біженців у Монако, Монте-Карло та Ніцці.

У ньому йде мова про олігархів та бізнесменів, які облюбували Лазурове узбережжя протягом повномасштабної війни України з РФ.

Зокрема, про нардепів Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса, які виїхали з країни і упродовж майже 6 місяців не брали участі у засіданнях ВР.

Після цього головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва закликала позбавити мандатів VIP-біженців з парламенту.

Державне бюро розслідувань повідомило, що вивчає законність перетину державного кордону військовозобов'язаними громадянами України під час війни з росією.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: