fbpx
Сьогодні
19:50 16 Сер 2022

У Маріуполі росіяни обмежили видачу гумдопомоги для населення, – міськрада

У Маріуполі загарбники обмежили видачу гумдопомоги — почали видавати допомогу лише соціально незахищеним категоріям та безробітним, які на обліку в центрі зайнятості "днр".

Про це повідомила Маріупольська міська рада у Телеграмі.

"Окупанти все менше видають гуманітарної допомоги маріупольцям. Мета таких дій зрозуміла — змусити жителів піти на принизливі, а часом і небезпечні роботи з розбору завалів та розмінування. А також розпочати приховану мобілізацію, аби "тихенько" відправити на фронт. Так само, як це робили з жителями так званих "днр" та "лнр", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 15 серпня почали видавати допомогу лише соціально незахищеним категоріям та безробітним, які на обліку в центрі зайнятості «днр». Тепер отримати хоч якусь їжу зможуть лише діти, вагітні жінки, одинокі матері, інваліди, пенсіонери. Інші мешканці Маріуполя мають шукати роботу, якої у місті просто немає.

"Куратори з росії ставлять задачі через погані новини на фронті, як результат – колаборанти посилили свої дії з прихованої мобілізації, істерично надсилаючи жителям смс з пропозиціями роботи на так званій державній службі. А насправді – кинуть воювати", – пояснили у міськраді.

Там знову закликали маріупольців за будь-якої можливості виїжджати з міста.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: