fbpx
Сьогодні
18:35 16 Сер 2022

В Україні стартує друга хвиля благодійного проєкту для новонароджених: фонд роздасть ще 10 тис. наборів із дитячими товарами

English version here

Благодійний фонд BGV спільно з партнерами 16-го серпня оголосили про старт другої хвилі благодійного проєкту для сімей із новонародженими дітьми. Фонд у співпраці з німецькими донорами — dm-drogerie markt та #WeAreAllUkrainians зібрали ще 10 000 наборів із найнеобхіднішими товарами для немовлят та породіль, а Нова пошта безкоштовно доставить цю допомогу по всій країні.

Кожен такий набір містить спеціалізовані дитячі товари, серед яких дитячий одяг (боді, чоловічки, шкарпетки), ковдра-спальник для новонароджених, підгузки, пляшечка, соски, килимки для пеленання, пелюшки, крем для догляду за шкірою, гігієнічні засоби (гелі для купання, прокладки, вологі серветки) та інші товари. До другої хвилі проєкту долучилися також українські офіси міжнародних донорів, які доповнили набори своїми товарами — це такі компанії як HIPP та Chicco.

Отримати такий набір може сім'я новонародженої дитини з будь-якої області та населеного пункту в Україні, окрім територій, які належать до тимчасово окупованих. Вік дитини на момент подачі заявки не має бути старшим двох місяців, оскільки товари у благодійному наборі передбачені саме для дітей вікової категорії 0–2 місяці і їхніх мам.

Щоб отримати набір, потрібно заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті благодійного фонду BGV, вказавши інформацію про маму та дитину, контакти батьків для отримання, дані для відправлення набору Новою поштою, а також додавши до заявки фото чи скан необхідних документів — свідоцтва про народження дитини, паспорт чи ID-картку одного з батьків.

Заявка буде опрацьована протягом кількох тижнів. Якщо вся інформація вказана коректно, команда фонду автоматично підтвердить заявку, а Нова пошта безкоштовно доставить набір родині. Якщо ж заявка буде заповнена некоректно чи не повністю, представник фонду зв'яжеться з вами за вказаними контактами для уточнення інформації.

Нагадаємо, у рамках першої хвилі проєкту Благодійний фонд BGV із партнерами зібрали та доставили в Україну перші 10 000 наборів для малюків із найнеобхіднішими товарами на загальну суму у понад один мільйон євро. Усі ці набори були доставлені Новою поштою безкоштовно для 10 000 сімей із новонародженими дітьми у 22 області України – у 1388 населених пунктів (міст, селищ та сіл).

Більше інформації про благодійний проєкт — на офіційному сайті BGV Charity Fund: https://bgvfund.org/uk/assistance-to-mothers-ua.

Довідка:

Благодійний фонд BGV (BGV Charity Fund) заснований українським бізнесменом та меценатом Геннадієм Буткевичем для організації допомоги Україні під час війни та відбудови країни після перемоги. Фонд займається пошуком, закупівлею, юридичним супроводом і організацією доставки гуманітарної допомоги в Україну для тих, хто цього потребує — для дітей, вразливих верств населення, військових, для медичних закладів та волонтерських організацій. Фонд працює на захист, відновлення та розвиток України. Партнери BGV Charity Fund — це відповідальний бізнес як з України, так і з усієї Європи: благодійна організація співпрацює з компаніями у Німеччині, Італії, Австрії, Польщі, Румунії, серед яких лідери ринку, такі як Rossmann, Lidl, Billa.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: