fbpx
Сьогодні
14:06 15 Сер 2022

У росії чиновникам обіцяють подвійний оклад за роботу в "л/днр", - розвідка

Керівництво рф продовжує агітувати російських держслужбовців до роботи на тимчасово захоплених територіях України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Згідно з рішенням адміністрації Бєлгорода, співробітникам мерії, керівникам та працівникам муніципальних закладів в період їхньої можливої роботи у «днр» та «лнр» обіцяють виплачувати подвійний оклад у рублях, зазначили в ГУР.

"Окрім того, з міського бюджету компенсуються витрати, пов'язані з – відрядженням (добові) та іншими потребами. Вводяться надбавки до добових в іноземній валюті (маються на увазі українські гривні) із розрахунку: 50% – голові адміністрації; 40% – першому та деяким іншим заступникам; 30% – начальникам відділів та їхнім заступникам, а також головним і провідним фахівцям", – йдеться в повідомленні.

У розвідці пояснюють, що обіцянки збільшення виплат пов'язані з категоричним небажанням російських чиновників їхати в Україну через побоювання за власну безпеку. Втім, попри ці пропозиції росіяни продовжують масово відмовлятися їхати в небезпечне відрядження, додали в ГУР.

Зазначається, що наразі керівництво Бєлгородської області відповідає за підтримку російського окупаційного режиму у Білокуракинському та Троїцькому районах Луганщини. З вересня за участю бєлгородських вчителів там планується відкриття шкіл. Туди ж направляються і виховательки для дитячих садків з рф. Загалом з бєлгородського бюджету планується виділити 1,6 млрд руб. При тому, що затверджений дефіцит бюджету Бєлгородської області на 2022 рік становить 30,8 млрд руб.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: