fbpx
Сьогодні
14:58 15 Сер 2022

росіяни уранці обстріляли Харків некерованими реактивними снарядами

Житловий масив у Салтівському районі Харкова військові рф уранці обстріляли некерованими реактивними снарядами з "Градів", кількість постраждалих зросла до семи.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов у Фейсбуці.

«За попередніми даними, обстріл вівся з РСЗВ Град, 122 мм некерованими реактивними снарядами, які використовуються для загальної вогневої підтримки дивізій і бригад, ураження живої сили, бронетехніки і неброньованої техніки, польових укріплень, створення осередків загоряння. Це тероризм – використовувати РСЗВ у житловому, спальному районі. Це тероризм – обстрілювати снарядами дитячі майданчики», – написав Болвінов.

На території гаражного кооперативу сталася пожежа. Горів гараж на площі 30 кв. м. Крім пожежників, на місці обстрілу працювали сапери ДСНС, які обстежили уражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, в понеділок вранці росіяни обстріляли Салтівський район Харкова. Станом на 11.30, було відомо про двох поранених містян, станом на 12-ту – вже про п'ятьох, двоє з яких перебувають у тяжкому стані.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: