fbpx
Сьогодні
17:56 08 Сер 2022

"Референдум" на Запоріжжі: окупанти завезли масовку до Мелітополя

Фото: Getty Images

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що росіяни завезли до міста близько 700 людей масовки, адже не змогли назбирати людей серед місцевого населення, щоб оформити "картинку" для росЗМІ.

Про це Федоров написав у Telegram.

"Щоб хоч якось вислужитись перед кремлівським старшим братом колаборанти вирішили зняти чергову пропагандистську картинку для росЗМІ. Завезли до Мелітополя масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області – 700 людей, адже навіть стільки не можуть набрати серед місцевого населення. І провели форум у міському Палаці культури", – сказав він

За його словами, колаборант Євген Балицький, який "урочисто" оголосив 8 серпня про проведення так званого "референдуму", раніше набрав менше 10% на виборах. На його думку, окупанти усвідомлюють, що їхні плани щодо псевдореферендуму не будуть втілені.

"Спочатку він (Балицький – ред.) сам вигадав собі посаду, тепер сам вершить долю тимчасово окупованих територій, підписуючи незрозумілі накази про відчайдушне бажання приєднатись до РФ. В будь-якому випадку, його накази не мають юридичного значення. А всіх пацієнтів палати 6, які стали на бік росіян, обов'язково вилікують спецслужби України", – сказав Федоров.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: