fbpx
Сьогодні
21:24 07 Сер 2022

Екорішення: українці можуть обміняти старі гаджети на будь-які товари

Найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka запустив сервіс обміну вживаної техніки на будь-які товари зі свого асортименту.

Для цього необхідно принести гаджет до однієї з відкритих точок видачі у 20 українських містах, зокрема Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, Миколаєві та інших. Фахівці компанії визначать його вартість і видадуть клієнту сертифікат, яким можна оплатити товари продавця Rozetka у будь-якій категорії, крім алкоголю та тютюнових виробів, або доплатити ним за певний товар. 

«Зазвичай подібні сервіси пропонують українцям обміняти стару модель гаджета на новішу. Ми не обмежуємо клієнтів у виборі категорій та брендів і дозволяємо їм обміняти вживані мобільні телефони, планшети та смартгодинники, незалежно від того, де вони придбані, на будь-які товари», — розповідає  директор з маркетингу Rozetka Євген Образок.

Станом на початок серпня працюють 242 точки онлайн-ритейлера у 71 населеному пункті України. Компанія відкрила магазини на деокупованих територіях Київщини, зокрема в Бучі та Ірпені. Отримати замовлення із сайту можна у будь-якій точці видачі (з безплатним доставленням на неї), у точках «Нової пошти» та «Укрпошти». Оплата товарів доступна готівкою, банківською карткою або коштами з карток «єПідтримка» і «Пакунок малюка». Також можлива оплата частинами для власників карток ПриватБанку і Monobank.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: