fbpx
Сьогодні
18:56 06 Сер 2022

"Заступник голови адміністрації" Нової Каховки Гура помер внаслідок замаху

English version here

Фото: Фейсбук

«Заступник голови адміністрації» Нової Каховки Віталій Гура помер внаслідок замаху. Перед цим росіяни скаржилися, що його госпіталізували «у важкому стані».

Про це повідомив окупаційний «голова адміністрації» Нової Каховки Володимир Леонтьєв, пише Громадське з посиланням на росЗМІ.

Раніше це російське пропагандистське видання написало, що на Гуру скоїли замах. Колаборанта госпіталізували, він перебував «у важкому стані». Як зазначається, напад стався біля будинку, де проживав Віталій Гура. Невідомі стріляли у колаборанта, ймовірно, з пістолета Макарова.

Перед смертю окупанти заявляли, що Віталій Гура госпіталізований і перебуває «у дуже важкому стані», тому його готувалися перевозити до окупованого Криму.

Нагадаємо, в окупованій Новій Каховці Херсонської області стався "замах" на призначеного загарбниками так званого "заступника начальника ВЦА" Віталія Гуру.

Довідка

На початку липня повідомляли, що через спротив агресорам на Херсонщині керівництво загарбників пересувається з охороною, у броньованих машинах та бронежилетах.

У липні представники окупаційної "влади" Херсонської області заявляли про запобігання замаху на гауляйтера Володимира Сальдо.

4 серпня Сальдо заявив, що лягає до лікарні, а своє "повноваження" передає "виконуючому обов'язків" Сергію Єлісєєву.

Напередодні, 5 серпня, стало відомо, що Сальдо госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його у медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ.

Практично одразу пролунала версія про отруєння Сальдо та про те, що його планують переправити з Криму до Москви.

6 серпня стало відомо, що так званого "очільника" окупованої російськими військами Херсонщини Володимира Сальдо, що перебуває в комі, спецбортом доправили до Москви.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: