fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 16:09 06 Сер 2022

Кім заявив, що деякі села на Миколаївщині зруйновані на 70-90%, їх треба будувати заново

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив що деякі села на Миколаївщині зруйновані на 70-90%, їх треба будувати заново.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю Рубриці.

"У тих селах, де можна встановити інфраструктуру, ми завжди все відновлюємо. Ті села, які перебувають без води і без світла, — немало-небагато на лінії бойових дій — там неможливо нічого відновити. Там немає сенсу в цьому, бо туди летить щодня. Є села, які зруйновані на 70-90%, їх треба не відновлювати, а будувати заново", — пояснює він. 

За його словами, Миколаїв не залишиться без води, бо місто стоїть на двох річках.

"Ми працюємо окремо з термінового ремонту і за "довгими" проєктами щодо диверсифікації постачання води до Миколаєва, але на даний момент є, що є. Наразі служби водоканалу, екстрені, теплоенерго, газу та ДСНС працюють на максимумі своїх можливостей. Ми з мером спілкуємося, він займається екстреними ремонтами, відновленням міста. 

Журналісти просять, це не жарт — "ви можете повільніше прибирати, ми не встигаємо приїхати зафіксувати пошкодження". У нас обстріли о п'ятій ранку, буває, що о сьомій ми вже вичистили всю дорогу й прибрали все сміття. Ми працюємо швидко, там, де можливий ремонт, ми його проводимо", — розповідає Віталій Кім.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: