fbpx
Сьогодні
16:29 04 Сер 2022

російські війська лякають загороджувальними загонами чеченців на Херсонщині

Щоб не допустити відступу, російські війська лякають загороджувальними загонами чеченців на Херсонщині.

Про це заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передає "Укрінформ".

"Серед особового складу угруповання військ рф в місті Херсон поширюється інформація про розміщення на лівому березі річки Дніпро підрозділів нацгвардії чеченської республіки, які нібито отримали наказ на виконання функцій загороджувальних загонів і недопущення відступу окупаційних військ з правобережної Херсонщини", – сказав він.

За словами Громова, до північно-східних районів Херсонської області противник стягнув велику кількість озброєння та військової техніки.

"Не виключено, що противник може або буде намагатися здійснити наступальні дії в глибину нашої території з метою перехоплення ініціативи та створення загрози нашим успіхам. Щоб змусити ЗСУ припинити розширення плацдармів та перейти до оборони", – сказав представник Генштабу ЗСУ.

Як повідомлялося, російські загарбники намагаються утримати зайняті позиції на півдні України і готують контрнаступальні дії для виходу на адміністративний кордон Херсонщини.

ЗСУ та Верховний головнокомандувач планують операцію щодо звільнення Херсонщини, а це приведе до зменшення обстрілів Миколаєва.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: