fbpx
Сьогодні
19:28 04 Сер 2022

Окупанти знову наступали в районі Пісків, проте без успіху, – Генштаб

Фото: 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Протягом дня російські війська знову намагалися наступати в районі населеного пункту Піски, проте успіху не мали.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Генштаб повідомляє, що на Авдіївському напрямку противник здійснював обстріли із танків та різних типів артилерії. Ворог здійснив чергову спробу наступальних дій в районі населеного пункту Піски, успіху не має, бойові дії тривають.

Для сковування українських сил росія обстрілювала Чернігівську область зі ствольної та реактивної артилерії. Вела повітряну розвідку.

Подібні обстріли були на Харківському напрямку. На Слов'янському напрямку противник застосовує танки, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів районів населених пунктів Богородичне, Мазанівка, Гусарівка, Адамівка, Курулька, Хрестище, Сулигівка, Довгеньке та Велика Комишуваха.

Ворог спробував наступати в районах Долини та Богородичного, але завдяки умілим діям українських військових, ці дії завершились крахом та втечею.

На Донецькому напрямку застосуванням танків, ствольної та реактивної артилерії противник намагається витіснити підрозділи Сил оборони із зайнятих позицій. Вів повітряну розвідку БпЛА.

На Краматорському та Бахмутському напрямках зафіксовані обстріли військової та цивільної інфраструктури. Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення в районах Бахмута, Соледара, Яковлівки та Вершини, успіху не мали та відійшли. Поблизу Травневого та Кодеми бойові дії тривають.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних наступальних дій не вів, проте здійснює обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення. Завдав авіаційних ударів поблизу Новополя. Безуспішно намагався прорвати оборону неподалік Марʼїнки, зазнав втрат та відійшов.

На Південнобузькому напрямку противник зосереджує зусилля на недопущенні просування підрозділів Сил оборони України вглиб тимчасово зайнятої ним території. Ворожі наступальні дії у районах Білогірки та Лозового українські воїни зупинили та відігнали окупантів назад.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: