fbpx
Сьогодні
10:12 04 Сер 2022

На Херсонщині російські сили розмістили радіолокаційні відбивачі, щоб захистися від HIMARS, - британська розвідка

Photo: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ракетні та артилерійські підрозділи України продовжують завдавати ударів по російських військових опорних пунктах, скупченнях особового складу, базах матеріально-технічного забезпечення та складах боєприпасів

Про це інформує Рубрика, посилаючись на звіт Міністерства оборони Великобританії в Twitter.

Яу зазначили у британській розвідці, російська армія намагається захиститися.

У зведенні наголосили, що удари напевно вплинуть на постачання російських військових і чинитимуть тиск на російські підрозділи бойової підтримки.

За даними британської розвідки, російські сили розмістили пірамідальні радіолокаційні відбивачі у воді біля нещодавно пошкодженого Антонівського мосту.

А також недалеко від нещодавно пошкодженого залізничного мосту, обидва з яких перетинають річку Дніпро в Херсоні, на півдні України.

Радарні відбивачі використовуються, щоб приховати міст від радіолокаційних зображень з синтезованою апертурою і можливого обладнання для наведення ракет.

"Це підкреслює загрозу, яку росія відчуває через збільшену дальність і точність західних систем", підкреслюють в повідомленні.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, ЗСУ завдали удару по російському ешелону з боєприпасами в Херсонській області на півдні України, перервавши залізничне сполучення Херсона з окупованим Кримом.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: