fbpx
Сьогодні
13:49 02 Сер 2022

Rozetka дозволила компаніям зберігати товари на її складах

Найбільший український онлайн-ритейлер готовий надати свої склади компаніям для зберігання їхніх товарів. Раніше такою послугою могли користуватися лише продавці маркетплейсу.

Наразі послуга доступна на складах у Києві та Львові. Термін зберігання товарів необмежений. Перевезти їх на склад онлайн-ритейлера можна як самотужки, так і доступними сервісами кур'єрського доставлення.

«Через бойові дії чимало наших колег втратили склади, де можна було безпечно тримати свої товари, і змушені терміново евакуйовувати їх та шукати нові площі для зберігання. Ми  готові допомогти та надати до їхніх послуг свої логістичні центри найвищого класу. В них ми дотримуємося найсучасніших стандартів безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Наші склади оснащені потужною ІТ-інфраструктурою та альтернативними джерелами енергії. Будемо раді попрацювати разом!» — розповідає співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Деталі про послугу можна дізнатися, написавши на електронну пошту онлайн-ритейлера. 

Наразі працюють 242 точки видачі онлайн-ритейлера в 71 населеному пункті України. Компанія відкрила магазини на деокупованих територіях Київщини, зокрема в Бучі та Ірпені. Отримати замовлення із сайту можна у будь-якій точці видачі (з безплатним доставленням на неї), у точках «Нової пошти» та «Укрпошти». Оплата товарів доступна готівкою, банківською карткою або коштами з карток «єПідтримка» і «Пакунок малюка». Також можлива оплата частинами для власників карток ПриватБанку і Monobank.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: