fbpx
Сьогодні
11:46 31 Лип 2022

Вілкул пообіцяв винагороду за інформацію про зрадників: коригувальників та агітаторів

Глава Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул пообіцяв винагороду за інформацію про зрадників

Про це глава ВА написав у Телеграмі, повідомляє Рубрика.

Як зазначив очільник ВА,  50 тис. грн за дані про коригувальників вогню росіян, 10 тис. грн – за агітаторів "руського міра".

"На жаль, є деякі, хто підло працює на окупантів. Вони отримують криваві гроші, а за це здають дислокацію та переміщення підрозділів Збройних сил України.

Повідомляють про розміщення складів, коригують вогонь окупантів. Ці люди теж ходять і мешкають поряд з нами. Хоча ні, це не люди. Це гірше за ворогів, це зрадники.

Наші спецслужби активно шукають злочинців і знаходять їх. Однак найбільш ефективною ця робота буде, якщо для цього ми об'єднаємося всі разом", написав Вілкул.

Він повідомив, що створено спеціальну гарячу телефонну лінію та електронну адресу.

Інформацію про колаборантів та зрадників можна повідомити за телефоном: 067-563-02-63 за будь-яким з месенджерів – Вайбер, WhatsApp, Телеграм, Сигнал або надіслати листа на електронну пошту: [email protected]

"Я гарантую, що, якщо за вашою інформацією, буде затриманий реальний шпигун, я особисто виплачу людині, яка змогла надати інформацію, 50 тисяч гривень.

Якщо це буде агітатор за "руський мір" (тільки наголошую – потрібно підтвердження, краще аудіо – або відеофіксація) – 10 тисяч гривень. Такі люди, по суті, також є ворожими агентами впливу", наголосив глава ВА.

Нагадаємо, голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім опублікував покрокову інструкцію для тих, хто має інформацію про корегувальників вогню загарбників.

За словами Кіма, після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, громадяни, які допомагають оберігати Миколаївщину від обстрілів, отримають винагороду у $100.

За його слів, мешканці області активно допомагають виявляти зрадників, і правоохоронці вже працюють з отриманими даними.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: