fbpx
Сьогодні
18:49 30 Лип 2022

"Ви самі будете страчені зі своїми шакалами та посольствами": заява командира "Азову" щодо вбивства полонених в Оленівці

Полк "Азов" пообіцяв страту усім причетним до вбивства в Оленівці.

Про це на відео заявив командир полку "Азов", майор Микита Надточій.

"Ми знайдемо їх, де б вони не перебували. На окупованих територіях України, в росії чи в третіх країнах. Україна як держава забезпечить справедливе покарання. Хочу нагадати путіну, що в домі повішеного про мотузку не говорять. Ви самі будете страчені зі своїми шакалами та посольствами. Все як ви любите – з усіма справками та печатками", — наголосив Надточій.

Нагадаємо, вранці в п'ятницю російські медіа повідомили про обстріл колонії в Оленівці на Донеччині, де утримувалися українські полонені. Пропагандисти стверджували, що є щонайменше 53 загиблих.

Генштаб України спростував звинувачення РФ, що удар нанесли ЗСУ.

За інформацією Генштабу, росіяни намагалися приховати катування і вбивства полонених.

У розвідці вважають, що вбивство українських полонених в Оленівці на Донеччині організували найманці ПВК "Вагнера" за особистою вказівкою Євгена Пригожина, не узгодивши це з керівництвом Міноборони росії.

СБУ перехопила телефонні розмови, в яких загарбники підтверджують, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки, внаслідок якого загинули щонайменше 53 українських полонених.

Підрозділи "Азову" оголосили полювання на усіх причетних до масового вбивства українських військовополонених в Оленівці 29 липня.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: