fbpx
Сьогодні
20:49 30 Лип 2022

Saint Javelin підтримує UNITED24 та фандрейзить на дрони для України

English version here

Saint Javelin, соціальне підприємство, яке пожертвувало Україні понад мільйон доларів від продажу своєї продукції, підтримує проєкт «Армія дронів». Команда ініціативи запустила лендинг для збору прямих пожертв, а свій прибуток надалі буде спрямовувати на закупівлю дронів.

Saint Javelin вирішив приєднатися до проєкту «Армія дронів», щоб зміцнити українську армію та врятувати тисячі життів. Це комплексна програма, яка передбачає системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. Фандрейзингова платформа UNITED24 запустила цей проєкт разом із Генеральним штабом ЗСУ та Міністерством цифрової трансформації. Перша задача проєкту — придбати 200 дронів-розвідників для Збройних сил України, а також зібрати тисячі найпростіших дронів. Станом на кінець липня вже придбані нові дрони тактичного рівня на суму 260,5 млн грн. 

Колишній журналіст і засновник Saint Javelin Крістіан Борис прокоментував своє рішення об'єднатися з UNITED24:

«Увесь прибуток інтернет-магазину Saint Javelin також піде на дрони. Крім того, у нас постійно оновлюється асортимент товарів: футболки, толстовки, наліпки та багато іншого. До речі, у березні міністр оборони України Олексій Резніков передав президенту Зеленському футболку Saint Javelin».

Saint Javelin також запустив благодійний аукціон. На нього виставили роботу українського художника Максима Паленка «Маріупольська Покрова», виготовлену обмеженим накладом — усього 75 примірників. Усі вони створені в Україні та підписані автором. Одну роботу передали Українському музею Канади, який зберігає та експонує предмети української культури з Канади та всього світу. «Маріупольська Покрова» залишиться частиною його постійної експозиції.

Друга копія продається на аукціоні на сторінці Saint Javelin в Instagram з 28 липня по 3 серпня. Решту примірників можна придбати на сайті Saint Javelin.

Кошти, виручені з аукціону, підуть на придбання дронів у межах співпраці зі Світовим Конґресом Українців та Saint Javelin. СКУ допомагає боротися з російською армією як інформаційно, так і дієво, закуповуючи спорядження для захисників України у межах всесвітньої фандрайзингової кампанії UniteWithUkraine. Ця кампанія також розпочинає співпрацю в межах проєкту «Армія дронів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: