fbpx
Сьогодні
21:41 26 Лип 2022

Рудик прокоментувала інформацію про вилучення у неї закордонного паспорта

Лідер партії "Голос", народний депутат Кіра Рудик, яка перебуває за кордоном, прокоментувала інформацію про вилучення у неї закордонного паспорта.

Про це повідомляє УП.

"Офіційно повідомляю: я справді перебуваю за межами України у робочій поїздці. Мій закордонний паспорт у мене. Не втрачений і не відібраний. Перетинала кордон більше тижня тому. Чому "новини" про "втрату" закордонного паспорту зʼявились саме сьогодні — мені невідомо", – зазначила Рудик.

Нардеп закликала до єдності всередині країни і відсутності внутрішніх сварок, тому що це – один із найсильніших аргументів при спілкуванні з міжнародними партнерами.

Водночас за даними джерела УП, у Рудик дійсно вилучили закордонний паспорт, який виявився недійсним, і за яким вона хотіла перетнути кордон. Невдовзі нардеп змогла виїхати з України, пред'явивши інший, вже дійсний документ.

Співрозмовник УП додав, що цей випадок був значно раніше і не має жодного відношення до історій навколо громадянства.

Довідка

26 липня у телеграм-каналах з'явилася непідтверджена інформація, що Кіру Рудик "позбавляють українського громадянства" через американський паспорт. Крім цього деякі ЗМІ повідомили про вилучення закордонного паспорта Рудик при перетині нею кордону.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: